«Αν ήθελαν να ελέγξουν τα οικονομικά της Κιβωτού...» - "Καταπέλτης" η Ζήνα Κουτσελίνη για τις καταγγελίες κατά της ΜΚΟ

Δεν συμφωνεί με τον τρόπο που ερευνάται η υπόθεση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν ήθελαν να ελέγξουν τα οικονομικά της Κιβωτού...» -

Τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερες υποθέσεις βιασμού και κακοποίησης βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Τι τελευταίες ημέρες, όμως, οι καταγγελίες κατά της Κιβωτού του Κόσμου έχουν επισκιάσει οποιοδήποτε άλλο ζήτημα.

Γι' αυτό, στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, ο Πέτρος Κουσουλός θέλησε να ρίξει φως σε όσα συμβαίνουν σχετικά με τον βιασμό στα Πετράλωνα, που προηγουμένως στάθηκε η αφορμή για έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια στον "αέρα" (δείτε τους εδώ να φωνάζουν στο πλατό).

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ανέφερε πως σήμερα (30/11) ο συγγραφέας που έκανε την μήνυση εναντίον των δύο παιδιών της μητέρας καταθέτει στην ΓΑΔΑ και προσπάθησε να εξηγήσει σε τι στάδιο βρίσκονται οι Αρχές.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, ωστόσο παρενέβη και συσχέτισε την συγκεκριμένη υπόθεση με αυτή της ΜΚΟ του πατέρα Αντώνιου και πέταξε τα καρφιά της.

Οι "σπόντες" της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

«Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η έκδοση δικαστικού βουλεύματος, το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι θα παραπεμφθούν, αν θα παραπεμφθούν και το τι ακριβώς θα συμβεί», είπε αρχικά ο αστυνομικός ρεπόρτερ με την "οικοδέσποινα" του καναλιού να τον διακόπτει λέγοντας: «Αν ήθελαν να ελέγξουν τα οικονομικά της Κιβωτού, να το έλεγαν από την αρχή ότι "θέλουμε να συμβεί αυτό", όχι βάζουμε μία παρενόχληση και από εκεί και πέρα ξετυλίγουμε ένα κουβάρι».