Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Τέλος στις φήμες και τα σενάρια - Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ποιος είναι ο «Τάσος» στον οποίο ευχήθηκε

«Για να τα βάλουμε σε μια σειρά...»

Τέλος στις φήμες και τα σενάρια - Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ποιος είναι ο «Τάσος» στον οποίο ευχήθηκε
News 30.11.2022 16:38
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγες μέρες, μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει τα περιστατικά του σε κάποιον «Τάσο», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει για ποιον πρόκειται. Τα λόγια του αυτά αποτέλεσαν αφορμή για μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του, καθώς πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για τον σύντροφό του (δείτε εδώ τι είπε ο παρουσιαστής).

Αναστάτωση με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

Η είδηση αυτή έπαιξε λοιπόν σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να απαντήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) σχετικά με το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Τάσος. Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του που ορισμένοι θεώρησαν πως μιλάει όντως για τον σύντροφό του.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του χωρίς κανένα δισταγμό, ενώ πολλές φορές έχει εκφράσει την άποψή του σε αντίστοιχα θέματα μέσα από το βήμα που του δίνει η εκπομπή του.

Όπως εξήγησε λοιπόν οι παρουσιαστής, ο «Τάσος» στον οποίο έστειλε τα περαστικά του, δεν είναι άλλος από τον άντρα της Αγγελικής, της γνωστής αρχισυντάκτριας της εκπομπής του.

«Γράψανε όντως αυτό; Μωρέ χαζευετε όλοι όρθιοι πραγματικά. Δεν υπάρχουν θέματα! Λέμε καμία μ@λ@κ@α να περάσει η ώρα για δουμε και τι θα γραφτεί. Για να τα βάλουμε σε μια σειρά ο Τάσος είναι όντως ο σύζυγος της Αγγελικής... και ο δικός μου εραστής. Είναι διπλή η ιδιότητα. Περαστικά στον άνθρωπο της ζωής μου. Περαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου...» - Ο Νίκος Μουτσινάς "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή του για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Μου έχουν γίνει προτάσεις...» - Η Ματίνα Νικολάου "σπάει" τη σιωπή της για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Share