«Θέλω να πω περαστικά, στον Τάσο μου» - Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή στον αέρα του ΣΚΑΪ

Δεν μιλάει πολύ συχνά γι' αυτά τα θέματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλω να πω περαστικά, στον Τάσο μου» - Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή στον αέρα του ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, καθώς η εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση, αφού καθημερινά τα ποσοστά που αγγίζει είναι πολύ χαμηλά και συνήθως μονοψήφια (δείτε εδώ πως τα πήγε χθες 28/11 με αντίπαλο το μουντιάλ).

Γι' αυτό τον λόγο, λοιπόν, σε κάθε πάνελ, αλλά και μέσο ενημέρωσης, γίνεται έντονη συζήτηση για το ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον, εάν θα αλλάξει κανάλι, εάν θα κάνει παύση και πολλά ακόμη. Ο ίδιος μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα για πρώτη φορά λίγες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο μέσα από την εκπομπή του δείχνει πως αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ.

Την Τρίτη 29/11, μάλιστα, θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως οι αγώνες ποδοσφαίρου τον έχουν επισκιάσει πλήρως, κάτι που τον οδήγησε στο να μιλήσει για τον φίλο του, Τάσο, τον οποίο περιμένει να τον πάρει μακριά από όλα τα προβλήματα και να πάνε ένα ταξιδάκι οι δυο τους.

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά

«Στον Τάσο μου θέλω να πω περαστικά, στον Τάσο μου! Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να πάρεις πια σωστές αποφάσεις και να φύγουμε οι δυο μας ευτυχισμένοι, Τάσο μου! Περιμένω, θα δούμε, θα δούμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αφού κανόνισα και τα προσωπικά μου» και κάλεσε τη Βάνια να μπει στο πλατό.