«Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου...» - Ο Νίκος Μουτσινάς "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή του για το τηλεοπτικό του μέλλον

Απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΣΚΑΙ και τον ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου...» - Ο Νίκος Μουτσινάς

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 28/11 ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «40 Plus και βγαίνω» του Θανάση Αλευρά και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφους.

Μια από αυτές μάλιστα αφορούσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, αρκετά δημοσιεύματα θέλουν την συνεργασία του με το κανάλι να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της.

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

Άλλες πάλι πληροφορίες τον θέλουν να δέχεται ξανά πρόταση από τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend θέλουν να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θα προβάλλεται την ώρα που παίζει το Καλό Μεσημεράκι, δηλαδή στις 15:00 (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο ίδιος λοιπόν θέλησε για πρώτη φορά να απαντήσει ευθέως σε όλες αυτές τις φήμες και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μιας και μέχρι στιγμής αρκούνταν στο να πετάει σπόντες μέσα από την εκπομπή του.

«Όταν θα συμβεί κάτι, θα το πω. Για να μην συζητάω κάτι σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Έτσι κι αλλιώς είναι και πολύ νωρίς και λέω χαζά. Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου με συζητάνε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση για το αν θα τον δούμε τελικά σε βραδινό show, όπως τον θέλουν τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινά απάντησε: «Διαψεύδω τα δημοσιεύματα για το βραδινό show, γιατί δεν έχει γίνει κάτι».