«Είμαι εγώ ο κομπλεξικός...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που έβγαλε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από τα ρούχα του

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είμαι εγώ ο κομπλεξικός...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που έβγαλε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από τα ρούχα του

Μπορεί το χθεσινό βράδυ να ήταν δύσκολο για την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) ήρθε με μπόλικο κέφι στην εκπομπή της και μάλιστα, δε δίστασε να πειράξει τον αγαπημένο της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζος.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και πολλές φορές έχει δείξει πως δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του ή ακόμα και να κάνει unfollow και block κάποιον τον οποίο δεν συμπαθεί ή δεν τα πάει καλά (δείτε εδώ το tweet του για την Κατερίνα Καινούργιου). Μπορεί πολλοί να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο για αυτή του την επιλογή, ωστόσο ο ίδιος τη στηρίζει, μέχρι τέλους!

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Μενεγάκη

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πειράξει τον συνεργάτη της με αφορμή τα όσα λέγονται για τα unfollow που κάνει.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη, πλησίασε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντάς του πως ο Snik, αφού χώρισε με την Γιώτα Ιωαννίδου, έκανε ξανά follow την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.: «Έμαθα ότι κάποιοι λέει κάνανε τα δικά σου… Έμαθα κάτι εκεί με τα unfollow – follow».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μπορούσε να αφήσει αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και έτσι σχολίασε: «Α ναι, ο Ουγγαρέζος όταν τα κάνει είναι κομπλεξικός, όταν τα κάνουν οι άλλοι είναι καλοί τράπερς. Όταν ο Ουγγαρέζος το παιδί του λαού, ο άνθρωπος να πούμε ο πηγαίος κάνει block, λέτε α, ου, κομπλεξικέ, όταν τα κάνει ο Snik ο τράπερ από την Κηφισιά λέτε α, ου τι ωραίος που είσαι»!