«Ήρθε τρέχοντας και...» - Δύσκολο το χθεσινό 29/11 βράδυ για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της

Τρομοκρατήθηκαν από τις συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήρθε τρέχοντας και...» - Δύσκολο το χθεσινό 29/11 βράδυ για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της

Πανικοβλημένοι ήταν χθες 29/11 κατά την διάρκεια όλης της ημέρας οι κάτοικοι της Εύβοιας και της Αττικής, μιας και οι σεισμοί δεν είχαν σταματημό από τα ξημερώματα έως αργά την νύχτα (δείτε εδώ πόσα ρίχτερ ήταν ο τελευταίος).

Όπως ήταν αναμενόμενοι, οι σεισμοί τόσο χθες όσο και σήμερα 30/11 αποτελούν κύριο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, όπως κι αυτής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ήδη η παρουσιάστρια χθες είχε περιγράψει τον τρόμο που έζησαν στο σπίτι (ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ - δείτε εδώ φωτογραφίες) μιας και όλοι αντιλήφθηκαν για τα καλά τις δονήσεις.

Τρομοκρατημένη η Ελένη Μενεγάκη από τις σεισμικές δονήσεις

«Ξαφνικά άρχισαν να κάνουν τα κρεβάτια "Φρρρ" και πάνω - κάτω, πάνω - κάτω. Παιδιά αλήθεια σας λέω, στο δικό μας κρεβάτι έγινε αυτή η περιπέτεια. Στο σπίτι μας καταλαβαίνει όλους τους σεισμούς. Πολύ κούνημα παιδιά, δεν ξέρω για εσάς. Κάθε φορά που γίνεται σεισμός λέω "εντάξει, το σπίτι μας αντέχει, δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά"

Γίνανε πολλά κουνήματα, το ξαναλέω, δεν είμαι υπερβολική. Κατεβήκαμε κάτω και ξανάρχισε πάλι. Γίναμε 3-4 στη σειρά. Είχα τους γονείς μου εδώ και δεν χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας (δείτε εδώ το βίντεο).

Στον σεισμό όμως αναφέρθηκε και σήμερα στην έναρξη της εκπομπής της (το ίδιο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή) με την ίδια να αποκαλύπτει πως η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, φοβήθηκε πολύ για αυτό και πήγε στο κρεβάτι της και να κοιμηθούν αγκαλιά.

«Θα έπρεπε να σας πω εκτός από το καλησπέρα να κάνουμε ησυχία, να ακούσουμε κάτι θορύβους. Ρώτησα, αν είναι μπουμπουνητά δεν με νοιάζει, αν είναι σεισμός να μου πείτε να βγω τρέχοντας έξω εδώ που είναι ανοιχτός ο χώρος. Δε νιώθετε το πάτωμα να κάνει βρρρρρ;

Πάντως, δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά, η δική μου μικρή κόρη ήρθε τρέχοντας μέσα στο κρεβάτι. Μπορεί να έψαχνε μία αφορμή, δεν ξέρω, θα το σκεφτώ κι αυτό. Μου είπε για τον σεισμό λέγοντάς μου ότι δεν είναι και στο σχολείο να μπει κάτω από το θρανίο. Αγκαλιά κοιμηθήκαμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.