Βαρύ το κλίμα στο Στούντιο 4 - Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η ιστορία που την έκανε να «λυγίσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο Στούντιο 4 - Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) ο Τάσος Λέκκας, ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο).

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε για τους γονείς του, και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, προκαλώντας τη συγκίνηση τόσο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου όσο και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Συγκλονισμένοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4

«Δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου καθόλου, οπότε έμαθα έναν γονιό και είχε και τους δύο ρόλους.

Υπήρχε μια προσπάθεια αν τον προσεγγίσω και δεν απέδωσε καρπούς. Όταν μεγάλωσα λίγο, είχαμε μία συναναστροφή, δεν ευδοκίμησε κάτι με τον πατέρα μου. Ίσως με τον καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποια πράγματα είναι ανοιχτά θέλεις να τα κλείσεις. Εγώ το έκλεισα μέσα μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα. Για το κλείσιμο ενός κύκλου. Για μένα η λέξη πατέρας δεν υπάρχει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μαζί με τη μητέρα του, προκαλώντας τη συγκίνηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου: «Μας έδιναν κάποια ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου, οι γείτονες θα έδιναν κάποιο φαΐ γιατί εμείς δυσκολευόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μιζέρια. Μου έλεγε ας πούμε “έχουμε τόσα, να πάρουμε πολύ φαΐ ή λίγο φαΐ και ένα βιβλίο;”. Έκανε ό,τι μπορούσεΜε τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω, πήγα για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια (σ.σ. η μητέρα του)».

«Βλέπω την Νάνσυ και είμαι κι εγώ οριακά να συγκινηθώ» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.