Βγαλμένο από σελίδες περιοδικού - Το σικάτο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στα Βόρεια Προάστια

Η κάθε γωνιά είναι προσεγμένη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαλμένο από σελίδες περιοδικού - Το σικάτο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στα Βόρεια Προάστια

Η καθημερινότητα της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα, είναι απλά μαγική. Λίγες μέρες πριν μάλιστα, η ευτυχισμένη οικογένεια στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (δείτε το εδώ).

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται καθημερινά με τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Γεμάτη η καθημερινότητα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός έχει αποφασίσει προς το παρόν να μείνει εκτός τηλεόρασης, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει να «τρέχει» τις επιχειρήσεις με ρούχα και αξεσουάρ που διαθέτει. Μπορεί η μέρα της να είναι γεμάτη, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο φαίνεται με λεπτομέρεια η εντυπωσιακή διακόσμηση του σπιτιού της. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στα χρώματα και τα όμορφα μοτίβα και έτσι η αισθητική της αυτή αποτυπώνεται και με το παραπάνω στο σπίτι της.

Έτσι, αφού έβαλε τα παιδιά της για ύπνο, η ηθοποιός αποφάσισε να χαλαρώσει στο σαλόνι της και να πάρει μαζί της και τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βίντεό της, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έγινε μέσα σε λίγα λεπτά ανάρπαστο.