«Μπήκα στην αυτοκαταστροφή...» - Συγκλονίζει ο Ιβάν Σβιτάιλο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

H σοκαριστική εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μπήκα στην αυτοκαταστροφή...» - Συγκλονίζει ο Ιβάν Σβιτάιλο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (30/11) στην εκπομπή Πρωινό Μας ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, στην ενασχόληση με τον χορό καθώς και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Τα πρώτα μου χρόνια στην Ελλάδα ακόμα κι εγώ ο ίδιος αμφισβητούσα τον εαυτό μου ή ένιωθα ανασφάλεια σε σχέση με την προφορά, είτε τα ρούχα που φορούσα -είχα τρύπια παπούτσια. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ζούσα με τη μαμά μου στη φοιτητική εστία, σε ένα δωμάτιο 2Χ2.

Η εποχή που άλλαξε τον Ιβάν Σβιτάιλο

Ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρθηκε για τη στιγμή που άρχισε να χάνει τον εαυτό του. Τότε, όπως αποκάλυψε, αποφάσισε να σταματήσει τον χορό και κλείστηκε στον εαυτό του.

Όταν ήμουν μικρός μου έκαναν μπούλινγκ τα μεγαλύτερα παιδιά και μου έλεγαν πως ο χορός δεν είναι ανδρικός. Τον πατέρα μου δεν τον έζησα, για 20 χρόνια δεν είχαμε επαφές (δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί για τον θάνατό του). Όταν είχα κλειστεί στον εαυτό μου ήταν ένα μάθημα για μένα, αυτοβούλως μπήκα στην αυτοκαταστροφή. Είχα πάρει πολλά κιλά, είχα ακινητοποιηθεί, σταμάτησα να χορεύω, κατανάλωνα πολύ αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.