Άφησε λίγα στη φαντασία - Αναστάτωσε το διαδίκτυο η τόπλες φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κουζίνα της

Έκανε πανικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram - Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το όνομά της να ακούγεται συχνά λόγω του follow και του unfollow που της έκανε ο Snik (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει ευτυχισμένη την καθημερινότητά της και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Η ζωή της άλλαξε σημαντικά φέτος μιας και πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στην Τενερίφη για χάρη των γυρισμάτων του Love Island.

Πλέον, το μοντέλο βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα και επιστρέφει στις παλιές της συνήθειες (δείτε εδώ ποια μεγάλη της αγάπη βρήκε ξανά).

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Την ίδια στιγμή, το μοντέλο και παρουσιάστρια βιώνει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Γιάννη Καραβασάνη.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μπορεί λοιπόν να συμβαίνουν πολλά στη ζωή της, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει αφήσει πίσω της την αγαπημένη της συνήθεια να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει μόνο με το παντελόνι της στην κουζίνα του σπιτιού της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν για ακόμη μία φορά «βροχή».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόπλες