Μελαχρινός και κούκλος - Αυτός είναι ο 24χρονος γιός της Δάφνης Μπόκοτα

Πρώτη φορά τον βλέπουμε στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινός και κούκλος - Αυτός είναι ο 24χρονος γιός της Δάφνης Μπόκοτα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Δάφνη Μπόκοτα σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, η οποία αναφέρθηκε στις ιστορικές μεταδόσεις της Eurovision, καθώς και στο ενδεχόμενο να την δούμε και πάλι στον ίδιο ρόλο (δείτε εδώ για ποιο λόγο αποχώρησε από τον θεσμό ο Γιώργος Καπουτζίδης).

«Θα μπορούσα να επιστρέψω στη Eurovision αν με ενδιέφερε. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δώσω βαθμολογία, θα με ενδιέφερε όμως πολύ να είμαι στην επιλογή του τραγουδιού, θα μπορούσε να βοηθήσει η εμπειρία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Δάφνη Μπόκοτα, αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά στην τηλεόραση τον 24χρονο γιό της, Νίκο, ο οποίος εξήγησε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο.

«Το 1998 ο γιος μου ήταν ο λόγος που δεν μετέδωσα την Eurovision, ήταν η έλευση του γιου μου», αποκάλυψε η Δάφνη Μπόκοτα. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο γιός της, λέγοντας: «Ξεκίνησα σπουδάζοντας Φυσική και έκανα μία παύση, αν και η μητέρα μου θα προτιμούσε να τις είχα συνεχίσει και μετά να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά θέλω και είναι το θέατρο».

Ενθουσίασε ο γιός της Δάφνης Μπόκοτα

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιάστηκε μόλις είδε τον γιό της Δάφνης Μπόκοτα και δεν μπόρεσε να το κρύψει: «Καλέ κούκλος! Α είναι μικρός καλέ 24 χρονών... Θέμη! Εγώ έχω μείνει με τον γιό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία βέβαια έχει βρει έναν νέο έρωτα στη ζωή της (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της).