Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Η Ελένη έχει τα ίδια μάτια...» - Βουρκωμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη ο Γιώργος Πάντζας

Συγκίνησε με τα λόγια του

«Η Ελένη έχει τα ίδια μάτια...» - Βουρκωμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη ο Γιώργος Πάντζας
News 30.11.2022 21:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) ο Γιώργος Πάντζας, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του, στη συνεργασία με τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου καθώς και για τη αγαπημένη του γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην απόφασή του να σταματήσει το θέατρο καθώς και στην μεγάλη αδυναμία που είχε στη μητέρα του.

«Το 2007, ανέβηκα στη σκηνή και αυτό που ένιωθα τόσα χρόνια, αυτό που με γέμιζε τόσα χρόνια, ξαφνικά δεν το ένιωθα. Λέω στη γυναίκα μου "Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και δεν το ευχαριστιέμαι, δεν είμαι αυτός που ήμουν" και μου λέει η γυναίκα μου "Ε, τότε σταμάτα" και σταμάτησα. Όταν αλλάζεις τρόπο ζωής δεν είναι και τόσο όμορφα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι όλες οι ηλικίες είναι όμορφες», είπε αρχικά ο Γιώργος Πάντζας και συγκίνησε, ενώ νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συγκινήθηκαν με ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή.

Για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς και με άλλους αστέρες του ελληνικού κινηματογράφου, είπε: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήμασταν 3 χρόνια μαζί, κάναμε 2 ταινίες μαζί και συνεργαστήκαμε και στο θέατρο. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Η Αλίκη πρώτα απ’ όλα έβλεπε την Αλίκη και λογικό ήταν να βλέπει πρώτα απ’ όλα την Αλίκη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έδωσε την ευκαιρία, με έβαλε πρωταγωνιστή σε ταινίες απευθείας. Μου φέρθηκε σαν να ήταν ο πατέρας μου. Οι πρωταγωνιστές πληρωνόντουσαν καλύτερα από τους υπόλοιπους. Η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν η Αλίκη, σε αυτά που έπαιζε ήταν η πρώτη».

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Πάντζα στην Ελένη Μενεγάκη

Τέλος, θέλησε να στείλει τις ευχές του στην Ελένη Μενεγάκη με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα: «Η Ελένη έχει τα ίδια μάτια με τη συγχωρεμένη τη μητέρα μου… Ήταν πολύ ωραία η μάνα μου, έτσι και η Ελένη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήρθε τρέχοντας και...» - Δύσκολο το χθεσινό 29/11 βράδυ για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της

Αποκλειστικό: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μενεγάκη - Κορομηλά την ημέρα που η Ρούλα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης

Share