Απλό, λιτό και απέριττο - Το δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Στα γιορτινά το σπίτι του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απλό, λιτό και απέριττο - Το δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Τα Χριστούγεννα έχουν φτάσει και έτσι σιγά σιγά οι celebrities έχουν ξεκινήσει να στολίζουν τα σπίτια τους. Σειρά είχαν αυτή τη φορά η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι επέλεξαν μία πιο λιτή διακόσμηση για το σπίτι τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμο το καλοκαίρι του 2021, ενώ είχαν προσπαθήσει να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τη Δανάη κάναμε ότι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική και για εσένα αλλά και για όσους βρίσκονται εκεί.

Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη αλλά δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου.

Νομίζω ότι επειδή είμαι ρομαντικός, τον έβλεπα θετικά τον γάμο. Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται σε μία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τον γάμο τους.

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί, ενώ η πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλευρό της στην πρεμιέρα της παράστασής της (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μιχαλάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους. Ντυμένο σε κόκκινες αποχρώσεις, και γεμάτο με φωτάκια, το δέντρο στόλισε για φέτος το σαλόνι του ζευγαριού, ενώ βοηθός τους ήταν ο αγαπημένος τους σκύλος.

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου δέντρο