Ολόγυμνος στο πλευρό της Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας - Οι «καυτές» φωτογραφίες από την απόδρασή τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόγυμνος στο πλευρό της Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας - Οι «καυτές» φωτογραφίες από την απόδρασή τους

Εδώ και λίγους μήνες ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους. Οι δυο τους από τη μέρα που επέστρεψε ο πρώτος από το Survivor, είναι αχώριστοι και πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εξορμήσεις.

«Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλει λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε;

Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα», είχε εξομολογηθεί ο Στάθης Σχίζας πριν από λίγο καιρό για την αγαπημένη του.

Αναστάτωσαν το Instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας

Πριν από λίγες μέρες, το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλησε να ξεφύγει για λίγο από την φασαρία της Αθήνας και έτσι επισκέφθηκαν τον υπέροχο Παρνασσό (δείτε εδώ το μαγευτικό σαλέ στο οποίο έμειναν). Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ωστόσο, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της σε πολύ αισθησιακές πόζες.

Ο Στάθης Σχίζας από τη μεριά του, είναι στο πλευρό της ολόγυμνος, και την κρατάει στην αγκαλιά του. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή από την πρώτη στιγμή που η influencer ανέβασε τις φωτογραφίες.

«Τα αγαπημένα μας Σαββατοκύριακα στο αγαπημένο μας μέρος», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παναγιώταρου Σχίζας διακοπές
Παναγιώταρου Σχίζας Παρνασσός