Στα καλύτερά τους Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη - Οι ευχές και το «καυτό» φιλί μέσα στη θάλασσα

Δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα καλύτερά τους Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη - Οι ευχές και το «καυτό» φιλί μέσα στη θάλασσα

Η ημέρα σήμερα (30/11) ανήκει δικαιωματικά στον μονάκριβο γιό της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος γιορτάζει τα 20α του γενέθλια. Τόσο η οικογένειά του, όσο και η αγαπημένη του σύντροφος, Γαία Μερκούρη βρίσκονται στο πλευρό του σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα.

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές μέρες για τον αγαπημένο της γιό.

Χαμός με τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, μέσα στα χρόνια που διατηρούν σχέση, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί κοινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Διακοπές, ταξίδια και βραδινές έξοδοι, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται το αγαπημένο ζευγάρι.

Έτσι, σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, δε θα μπορούσε η Γαία Μερκούρη παρά να μοιραστεί τις πιο όμορφες στιγμές της με τον αγαπημένο της. Με μία ανάρτηση που έκανε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, του ευχήθηκε χρόνια πολλά. Ήταν μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, στην οποία έδιναν ένα καυτό φιλί μέσα στη θάλασσα (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκανε από νωρίς το πρωί).

«Χρόνια πολλά αγγελούδι μου, σ´αγαπω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Γαία Μερκούρη.

Λάτσιος Γαία φιλί