«Όσοι έχετε προσευχηθεί για εμένα...» - "Ράγισε" καρδιές η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ανάρτησή της

Τα δυνατά λόγια της για την «προσωπική της νίκη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όσοι έχετε προσευχηθεί για εμένα...» -

Ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή της έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την ίδρυση του ''Ιωάννα Παλιοσπύρου Fundation'', το οποίο θα στηρίζει άτομα αντίστοιχα με εκείνη, που έχουν δεχτεί επίθεση ή υποφέρουν από κάποιο έγκαυμα

«Το όραμα μου είναι αυτός ο οργανισμός να γίνει μια οικογένεια, όπου θα μπορεί ο κάθε εγκαυματίας να νιώσει ασφάλεια, να μπορεί να του δώσει ελπίδες και να του δείξει τους τρόπους, όπου θα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Αυτήν την περίοδο νιώθω πολύ καλά και για σήμερα νιώθω συγκίνηση και ευθύνη, καθώς αναλαμβάνω κάτι πολύ σημαντικό και δεν το κάνω ελαφρά την καρδία», είπε η ίδια μιλώντας στις κάμερες.

Πατάει ξανά στα πόδια της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Λίγες μέρες μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησε, θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό το πολύ σημαντικό βήμα που κάνει στη ζωή της. Έτσι, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που της έδειξε όλο αυτόν τον καιρό, ενώ χαρακτήρισε το ίδρυμα αυτό «προσωπική της νίκη».

Τα λόγια της έφεραν για ακόμη μία φορά συγκίνηση στα μάτια του κόσμου που τη στήριξε στα σχόλια της φωτογραφίας.

«Την συνέντευξη τύπου στο σημείο της επίθεσης, με σκοπό την ανακοίνωση του IOANNA PALIOSPIROU FOUNDATION, επιτρέψτε μου να την νιώθω ως μια προσωπική μου νίκη.

Όσοι έχετε προσευχηθεί για εμένα τις κρίσιμες στιγμές, ξέρω πως το θεωρείτε και δική σας νίκη και μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα.

Let’s do this together» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου ίδρυμα