«Έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος» - Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά

«Το ήξερα εξ αρχής»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς ήταν χθες για το STAR, καθώς η Ελένη Καστάνη, παρόλο που πέρασε μερικές αρκετά δύσκολες ημέρες, διότι βίωσε μία μικρή περιπέτεια σχετικά με την υγεία της και χρειάστηκε να λείψει για λίγες ημέρες από το Breakfast at Star (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου), την Τετάρτη 30/11 επέστρεψε στο πλατό και εξήγησε τι συνέβη.

«Μου λείψατε τρομερά. Είχα κορωνοϊό αλλά ευτυχώς το πέρασα πολύ ελαφριά, γιατί είχα κάνει πρόσφατα την 4η δόση και αυτό με προφύλαξε» ανέφερε η Ελένη Καστάνη και πρόσθεσε: «Δεν είχα πυρετούς και τέτοια. Μόνο τον λαιμό, τα κόκκαλά μου πονούσαν, αυτά. Επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο, δεν πήγα φυσικά σε καμία δουλειά, για να μην κολλήσω κανέναν».

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Όχι το πώς το περνάμε εμείς αλλά το ότι πρέπει να προφυλάξουμε και τους γύρω μας» σημείωσε η ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για την ηθοποιό που έχει ερωτευτεί ομοφυλόφιλο

Αφού, λοιπόν, αισθάνθηκε πως βρήκε ξανά τον ρυθμό της στο στούντιο, όταν προέκυψε η συζήτηση για το αν έχει ποτέ ερωτευτεί κανείς από τους συναδέλφους της κάποιο άτομο που είναι bisexual ή που μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και άρχισαν να γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις.

Τότε, λοιπόν, είναι που η ίδια προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την οποία κανείς δεν είχε ιδέα μέχρι τώρα.

«Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Εις γνώσιν μου το έκανα. Εγκατέλειψα όμως τη σχέση κάποια στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτός έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Με άφησε ένα βράδυ μόνη με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο και ανακάλυψα ότι μπορεί να ήταν με έναν δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα «δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό. Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω και αποσύρθηκα σιγά-σιγά» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Ότι σοκάρεσαι, σοκάρεσαι». Βέβαια, στο παρελθόν έχει μιλήσει για το γούστο της στους άντρες γενικότερα και είναι ιδιαίτερο.