Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Breakfast at star: «Περαστικά...» - Ηχηρή απουσία από το πλάι της Ελένης Χατζίδου σήμερα (24/11)

Τι συμβαίνει;

Breakfast at star: «Περαστικά...» - Ηχηρή απουσία από το πλάι της Ελένης Χατζίδου σήμερα (24/11)
News 24.11.2022 10:04
Από Ελένη Μήτση

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται από τις συνεχείς απουσίες, που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η σειρά του Breakfast at star ήταν αυτή τη φορά, καθώς μετά τα κρούσματα στο Mega Καλημέρα, η Ελένη Χατζίδου έστειλε τα περαστικά της σε συνεργάτη του πάνελ. Ο λόγος για αγαπημένη ηθοποιό, που βλέπουμε να συμμετέχει στην εκπομπή και θα παραμείνει εκτός μέχρι νεοτέρας.

Η απουσία από το πάνελ του Breakfast at star

«Έχει covid το Ελενάκι μας, η Ελένη μας, περαστικά. Μου είπε ότι της λείπουμε πάρα πολύ φυσικά, περαστικά», είπε η Ελένη Χατζίδου για την απουσία της Ελένης Καστάνη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καστάνη για την παραμονή της στο Breakfast at Star

Την Ελένη Καστάνη συνάντησε η κάμερα του «Open Weekend» και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την παραμονή της στο [email protected] αφού λόγω των χαμηλών αριθμών στην τηλεθέαση έχουν ακουστεί φήμες για αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής. Η ηθοποιός, όπως θα δείτε και στο βίντεο αιφνιδιάστηκε από τις ερωτήσεις και δήλωσε άγνοια για τις φημολογούμενες παραιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια διατηρεί μια δική της στήλη με ερωτικά, στην οποία μαζί με άλλους ειδικούς συμβουλεύουν την κάθε περίπτωση που απευθύνεται για βοήθεια στην εκπομπή. Παρά την ποικιλία που υπάρχει στο πλατό η εκπομπή δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα μονοψήφια νούμερα, για αυτό και γεννήθηκαν αυτές οι φήμες που παραμένει άγνωστο αν έχουν βάση.

Eίπε στην κάμερα του Open Weekend:

«Ομολογώ ότι τα παρακολουθώ (τα νούμερα τηλεθέασης) ως επαγγελματίας. Χονδρικά παρακολουθώ, δεν ξέρω λεπτομέρειες» Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για παραιτήσεις που ακούστηκαν, η ίδια απόρησε: «Όχι, δεν ξέρω τίποτα. Τι παραιτήσεις έγιναν; Α ναι; Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ είμαι αυτό που βλέπετε, δεν κρύβεται από πίσω κάτι διαφορετικό. Από εσάς το μαθαίνω, δεν ξέρω κάτι εγώ.

Τώρα βγαίνω στην αρχή στην εκπομπή. Αν ξέρετε κάτι εσείς, πείτε μου. Αν απολύθηκα, πείτε το να το μάθω από εσάς. Και να συμβαίνει κάθε εμπόδιο είναι για καλό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Καστάνη: Ανακοίνωσε το θάνατο στην εκπομπή Super Κατερίνα - Ξέσπασε σε κλάματα

"Λύγισε" η Ελένη Καστάνη με την σπάνια εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της - «Ήμουν η τελευταία που...»

Share