Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαμογελάει ξανά λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της

Η νέα «αγκαλιά» που άνοιξε για εκείνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μετά από 10 χρόνια γάμου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, έχοντας όπως πάντα ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους δύο τους γιους.

Η ηθοποιός λίγους μήνες πριν τον χωρισμό της φαινόταν καταβεβλημένη και συγκεκριμένα η εικόνα της ήταν εντελώς διαφορετική (δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο) αλλά πλέον, φαίνεται πως πατά γερά στα πόδια της και συνεχίζει την ζωή της με χαμόγελο κι εκείνη... της το ανταποδίδει εις διπλούν!

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εργάζεται πολλές ώρες, μιας και φέτος θα την απολαύσουμε στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο Παλλάς με τις πρόβες φυσικά να είναι ατελείωτες ενώ... όπως μαθαίνουμε δέχεται και προτάσεις για τηλεοπτικά project και θέση παρουσιάστριας!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας το όνομα της Κατερίνας Παπουτσάκη έπεσε στο τραπέζι της ΕΡΤ για μια εκπομπή... ζωής! Δηλαδή μια εκπομπή που θα δίνει tips ευεξίας, διατροφής, ομορφιάς κλπ. Η πρόταση ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα αλλά θα φτάσει στην Κατερίνα σύντομα! Για να δούμε... τι θα δούμε τελικά;

«Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε στα «Καλύτερά μας χρόνια» που συμμετέχει και την οικογένειά της αλλά και σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Νιώθω ότι έχω επανέλθει μετά το 2ο παιδί. Έχω ανασφάλειες, αλλά γενικά είμαι καλά. Κάνω ψυχοθεραπεία, γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δεν είμαι παραδοσιακή, αλλά αφοσιωμένη μαμά. Ο μεγάλος μου ο γιος ακούει metal και παίζει πιάνο.

Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε πώς λέγεται, είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο. Έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση, αλλά δεν με αφήνουνε. Δεν προλαβαίνω! Για βραδινή ζώνη, αλλά δεν προλαβαίνω. Θα μπορούσα να πάω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.