Μίλτος Πασχαλίδης: «Εγώ με τον Θάνο συνομιλώ κάθε εβδομάδα» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τον Μικρούτσικο

«Το λέω και δεν κομπιάζω δευτερόλεπτο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μίλτος Πασχαλίδης: «Εγώ με τον Θάνο συνομιλώ κάθε εβδομάδα» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τον Μικρούτσικο

Την τιμητική του είχε χθες (Τετάρτη 30/11) ο Θάνος Μικρούτσικος, καθώς μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η σύζυγός του (δείτε την εδώ), από τη μία πλευρά, ο αδερφός του, Ανδρέας, προχώρησε σε μία εξομολόγηση που ράγισε καρδιές, ενώ ο το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, που ήταν καλεσμένος στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ, αναφέρθηκε επίσης στο όνομά του και τα λόγια του ανατριχιάζουν.

«Την προηγούμενη μέρα από την ημέρα της επετείου του θανάτου του Θάνου θα σας ζητήσω ευγενικά να μην είμαι εκείνη την ημέρα, γιατί θέλω να μείνω σπίτι μου κλεισμένος. και το σκεφτόμουν εκεί και τώρα λες για τον Θάνο. Όταν πλησιάζει μετά τα Χριστούγεννα θα το ζητήσω», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και στη συνέχεια, ο ίδιος εξήγησε για τις συνθήκες τις οποίες έγραφε τραγούδια, την ώρα που η καρδιά και το μυαλό του τον "άφηναν": «Ενώ ήταν τρεμάμενα τα χέρια του και τον σηκώναμε να τον πάμε στην τουαλέτα και οργάνωνε πράγματα, το κεφάλι του ήταν δημιουργικό, νεανικό, σε οργασμό σκέψης, φαντασίας και ταλέντου».

Η αποκάλυψη του Μίλτου Πασχαλίδη για τον Θάνο Μικρούτσικο

Και ο τραγουδιστής κατά τις δηλώσεις του, ανέφερε: «Εγώ με τον Θάνο γνωρίστηκα το 1997, αλλά για να κάνουμε ολοκληρωμένη συνεργασία και να παίξουμε μία σεζόν παρέα μας πήρε 8-9 χρόνια. Πρώτη φορά παίξαμε χειμώνα καλοκαίρι το 2007. Από τότε μέχρι τη στιγμή που «έφυγε», είχαμε σχεδόν καθημερινή σχέση. Η σχέση μας άλλαξε επίπεδο κι έγινε πάρα πολύ προσωπική.

Το λέω και δεν κομπιάζω δευτερόλεπτο. Εγώ με τον Θάνο συνομιλώ κάθε εβδομάδα. Διαρκώς. Ήταν τόσο πολυπράγμων και γενναιόδωρος, που νομίζω πως μας έχεις αφήσει όλες τις απαντήσεις… Συνομιλούμε διαρκώς».