«Στα social media με φλερτάρουν χυδαία, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την προσωπική της ζωή

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στα social media με φλερτάρουν χυδαία, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα του Happy Day του ALPHA μίλησε την Πέμπτη 1/12 η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία έχει ξεσηκώσει το κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Asia Express (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης για εκείνη). Παρόλο που το παιχνίδι τηλεοπτικά δεν έχει τελειώσει, στην πραγματική ζωή όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην κανονική τους ζωή, επομένως το ίδιο ισχύει και για την ίδια.

Μάλιστα, έχει ήδη κανονίσει τις εμφανίσεις της για αυτή τη σεζόν, μαζί με τον Χρήστο Ζώτο, έναν από τους αντιπάλους της στον διαγωνισμό.

Στη συνέντευξή της, λοιπόν, αναφέρθηκε για την εμπειρία της στην Ασία, εξήγησε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την ερωτική της ζωή και τον τρόπο που οι άντρες την φλερτάρουν.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κολέτσα

«Ήταν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Θα το ξαναέκανα άνετα. Αν μου έλεγαν έλα, θα πήγαινα χθες. Αυτό που δεν βλέπατε εσείς, αλλά εγώ με την Μαρία έπρεπε να το διαχειριστούμε ήταν ότι τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals, σε ξένο σπίτι, να κοιμάσαι. Ήμασταν με το ένα μάτι ανοιχτό. Αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο, το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στα social media με φλερτάρουν και πολλές φορές και απροκάλυπτα κιόλας, μερικές φορές και χυδαία, μερικές φορές γλυκά, αλλά συνήθως δεν απαντάω. Συνήθως έτσι όπως καθόμαστε εμείς, ας πούμε, δεν με φλερτάρουν».