Δημήτρης Παπανώτας για Χριστίνα Κολέτσα: «Πως μία γυναίκα τόσο όμορφη, τόσο κομψή, δέχεται να...»

Την "έσφαξε" με το γάντι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας για Χριστίνα Κολέτσα: «Πως μία γυναίκα τόσο όμορφη, τόσο κομψή, δέχεται να...»

Η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές της, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, την Πέμπτη 1/12 και μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία της στο Asia Express, απαντώντας για τις πιο δύσκολες στιγμές της στο παιχνίδι, οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με το γεγονός πως έπρεπε να περνά τα βράδια της σε σπίτια ξένων ανθρώπων, γεγονός που την έκανε να φοβάται συνεχώς.

«Ήταν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Θα το ξαναέκανα άνετα. Αν μου έλεγαν έλα, θα πήγαινα χθες. Αυτό που δεν βλέπατε εσείς, αλλά εγώ με την Μαρία έπρεπε να το διαχειριστούμε ήταν ότι τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals, σε ξένο σπίτι, να κοιμάσαι. Ήμασταν με το ένα μάτι ανοιχτό. Αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο, το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στα social media με φλερτάρουν και πολλές φορές και απροκάλυπτα κιόλας, μερικές φορές και χυδαία, μερικές φορές γλυκά, αλλά συνήθως δεν απαντάω. Συνήθως έτσι όπως καθόμαστε εμείς, ας πούμε, δεν με φλερτάρουν».

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Χριστίνα Κολέτσα

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε το βίντεό της, οι δημοσιογράφοι του πάνελ άρχισαν να σχολιάζουν ένας ένας τις δηλώσεις της, με τον Δημήτρη Παπανώτα να στέκεται στο ότι του φαίνεται αδύνατο που η τραγουδίστρια επέλεξε να βρεθεί σε αυτό το ριάλιτι, διότι υποστηρίζει πως είναι πολύ κομψή γι' αυτό.

«Πως μία γυναίκα τόσο όμορφη, τόσο κομψή, δέχεται να τσαλακωθεί τόσο πολύ;», επισήμανε, με τους συναδέλφους του να του απαντούν πως μόνο καλό της έκανε η συμμετοχή της εν τέλει.