Εξελίξεις με την υγεία της μικρής Μελίτας - Τι συμβαίνει με την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η ανακοίνωση στον αέρα του STAR

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της μικρής Μελίτας - Τι συμβαίνει με την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Λίγες ημέρες πριν, η Ελένη Χατζίδου, η οποία ζαλίστηκε στον "αέρα" του STAR σήμερα (1/12), αποκάλυψε πως βρέθηκε με την κόρη της στο νοσοκομείο, καθώς ανησύχησε για την υγεία της. Εξήγησε, τι ακριβώς συνέβη και τόνισε πως φυσικά στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη», δήλωσε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Όταν έχει να κάνει με το παιδί, δεν θέλει πανικό. Απευθυνόμαστε στον γιατρό», είπε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της κόρης του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

Την Πέμπτη 1/12, ενημέρωσε ξανά το κοινό μέσα από το Breakfast at Star, για τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της μικρής Μελίτας και αποκάλυψε πως είναι ακόμη άρρωστη, αλλά αυτή τη φορά λόγω ίωσης.

«Επιτρέψτε μου να δώσω ένα μεγάλο φιλί στο Μελιτάκι που έχει ιωσούλα και είναι σπίτι και μας βλέπει», είπε η παρουσιάστρια, με τον καλό της να συμπληρώνει: «Μελίτα, σ' αγαπάμε πάρα πάρα πολύ».

«Και σε όλα τα παιδάκια και σε όλους που ταλαιπωρείστε με αυτές τις ιώσεις περαστικά και γρήγορα, γιατί γίνεται ένας χαμός!», ευχήθηκε η ίδια στη συνέχεια.