Ζαλίστηκε στην έναρξη του Breakfast at Star η Ελένη Χατζίδου - Τι συνέβη;

Η παράκληση στον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζαλίστηκε στην έναρξη του Breakfast at Star η Ελένη Χατζίδου - Τι συνέβη;

Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα έχει περάσει η Ελένη Χατζίδου, καθώς όπως αποκάλυψε πριν μερικές μέρες, χρειάστηκε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο, κάτι που αποκάλυψε με μια φωτογραφία (δείτε την εδώ).

Συγκεκριμένα, προέκυψε ένα πρόβλημα στην μικρή Μελίτα για αυτό και η τραγουδίστρια με τον Ετεοκλή Παύλου θεώρησαν απαραίτητο να πάνε σε έναν γιατρό και να το τσεκάρουν. Όπως ήταν αναμενόμενο, έλαβε πάρα πολλά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και η ίδια θέλησε να τους ενημερώσει μέσα από την εκπομπή Breakfast at star που παρουσιάζει με τον σύζυγό της τις εξελίξεις με την υγεία της κόρης τους.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε χθες 30/11 και για το θέμα της μητρότητας (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ίδια λοιπόν, αφού έλαβαν τέλος όλες αυτές οι περιπέτειες, καλημέρισε σήμερα 1/12 τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή, στην έναρξη της οποίας μάλιστα... ζαλίστηκε.

Και αυτό γιατί μπήκε στο πλατό με τον Ετεοκλή με άκρως χορευτικές κινήσεις και σβούρες, με αποτέλεσμα να χάνει λίγο την ισορροπία της και να νιώσει ζαλάδα. Για αυτό μάλιστα, αφού καλημέρισαν και τους συνεργάτες τους, ζήτησε από τον αγαπημένο της να μην την ξανά κάνει τέτοια στροφή, με την ομάδα φυσικά να ξεσπά σε γέλια.

Η στιγμή που ζαλίζεται η Ελένη Χατζίδου