«14 - 22 Δεκεμβρίου περιμένουμε να...» - Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα του Πρωινού μας

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«14 - 22 Δεκεμβρίου περιμένουμε να...» - Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα του Πρωινού μας

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς σε λίγο διάστημα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά, θα φέρουν στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο ανυπομονούν πού να γνωρίσουν, ενώ θέλουν πολύ να δουν πως θα τα πηγαίνει και με το γιο τους, ο οποίος μόλις βαφτίστηκε (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο).

«Ο γιος μας είναι ίδιος ο μπαμπάς του, ό,τι και να πω θα γελάει ο κόσμος», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη και πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ: «Λένε ότι ο γιος μου είναι ίδιος εγώ αλλά τα παιδιά κάθε εβδομάδα αλλάζουν».

«Όταν ήμουν έγκυος ευχόμουν ο γιος μου να βγει ίδιος ο μπαμπάς του που είναι κούκλος», δήλωσε στη συνέχεια η εγκυμονούσα Βαλεντίνη, με τον ευτυχισμένο πατέρα να λέει: «Αυτό που εύχομαι είναι να έχει υγεία και να είναι τυχερός. Έχουμε ζοριστεί αρκετά αλλά από την άλλη είναι καλό να τα κάνεις back to back για να μην βγεις από το σύστημα που έχεις φτιάξει στο σπίτι».

Πότε γεννάει η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη

Την Πέμπτη 1/12, μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα της εκπομπής Πρωινό μας και αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γεννήσει η σύντροφός του. Αποκάλυψε, επίσης, πως το γεγονός πως θα έχει έναν γιο και μία κόρη είναι το ιδανικό για εκείνον.

«Είναι κάτι διαφορετικό το να είσαι πατέρας, δεν το συζητάμε. Εγώ προσωπικά, το κάθε λεπτό το απολαμβάνω και είμαι πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τώρα είμαστε στον μήνα μας. Δηλαδή, 14 - 22 Δεκεμβρίου περιμένουμε»

«Παρακολουθώ πολύ τον γιο μου, πώς χαϊδεύει την κοιλιά της μάνας του», κατέληξε για το πρώτο του παιδί.