«Έχω βιώσει καταστάσεις βίας στο...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Σάλτη για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

«Θέλει μεγάλη δύναμη γιατί εκείνη τη στιγμή»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει καταστάσεις βίας στο...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Σάλτη για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

Στο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ βρέθηκε ο τηλεοπτικός φακός του «Mega Καλημέρα» και το πρωί της Πέμπτης (1/12) προβλήθηκαν οι δηλώσεις των συμμετεχόντων. Στην πρωινή εκπομπή του Mega, μίλησε μεταξύ άλλων και η Χριστίνα Σάλτη και έκανε μια σύντομη εξομολόγηση από καρδιάς και δεν ήταν για τον πολυαγαπημένο της σύντροφο (δείτε εδώ ποιος είναι), αλλά για την ενδοοικογενειακή βία που έχει βιώσει.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Σάλτη

Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια, αφορούσε την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και η κούκλα τραγουδίστρια εξομολογήθηκε την δική της ιστορία. Το παρόν έδωσαν και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές και όχι μόνο για να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Λευτέρης Πανταζής που ήταν και ο coach της ομάδας γυναικών και πολλοί ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σάλτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω βιώσει και γω στο σπίτι μου ανάλογες καταστάσεις βίας. Αυτό είχε να κάνει με την μητέρα μου κυρίως. Ήμασταν όλοι μαζί, εγώ, η αδελφή μου και η μητέρα μου και ήταν απόφαση της μητέρας μου».

«Θέλει μεγάλη δύναμη γιατί εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι πάρα πολά πράγματα… Που θα πάω, τι θα κάνω» πρόσθεσε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια στο πρωινό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega.

Στο παρελθόν, στην εκπομπή The 2night show η Χριστίνα Σάλτη, είχε ξαναμιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που έχει ζήσει και "λύγισε" ψυχολογικά αναφερόμενη στη μητέρα της.

«Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, το έβλεπα. Καταρχάς μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε.

Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους. Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει αλλά όχι γρήγορα.

Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Θέλω να μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει. Έχει «φύγει» τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.