Τα παθιασμένα φιλιά στην κάμερα - Γνωστός τραγουδιστής ο νέος σύντροφός της Χριστίνας Σάλτη

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα παθιασμένα φιλιά στην κάμερα - Γνωστός τραγουδιστής ο νέος σύντροφός της Χριστίνας Σάλτη

Στην καλύτερη φάση της ζωής της Βρίσκεται η Χριστίνα Σάλτη καθώς πέρα από τα επαγγελματικά της που πηγαίνουν πολύ καλά, η ίδια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του αγαπημένου της, Χριστόφορου Ηλία ή αλλιώς Biased Beast όπου είναι το καλλιτεχνικό του όνομα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε φύγει από την ζωή και ο αγαπημένος της παππούς.

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή. Μεταξύ άλλων την βλέπουμε να φιλάει παθιασμένα τον Κύπριο τραγουδιστή με τον οποίο είναι άκρως ταιριαστοί.

Να τονίσουμε πως ο Χριστόφορος Ηλίας έχει κυκλοφορήσει ήδη τα δικά του τραγούδια και έχει παίξει και σε αρκετά μιούζικαλ. Το ψευδώνυμό του, “Βiased Beast” είναι όπως λέει ένα “τέρας δημιουργίας” από το οποίο αντλεί ενέργεια.

Το παθιασμένο φιλί της Χριστίνας Σάλτη με τον σύντροφό της, Χριστόφορο Ηλία

Χριστίνα Κολέτσα - Χριστόφορος Ηλίας

Ο σύντροφος της Χριστίνας Κολέτσα

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Σάλτη

Η Χριστίνα Σάλτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Αγρίνιο.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και το τραγούδι. Φοιτήτρια της Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πλούταρχος, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Τσαλίκης, Θέμης Αδαμαντίδης, Χρύσπα, Τάμτα, Αποστολία Ζώη, Γιάννης Βαρδής, Χρήστος Πάζης κ.α.

Έχει κυκλοφορήσει από την Aps Music Entertainment s.a. το πρώτο της cd Single με τίτλο ¨Έρωτα μου κρυφέ¨ σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα.

Το cd ξεκινάει με το “έρωτα μου κρυφέ” μια ρυθμική μπαλάντα με r&b στοιχεία. Ακολουθεί το Dance τραγούδι “Μπόρα είναι θα περάσει” κα αμέσως μετά το “Φύγε” μια λαϊκή ρούμπα με μοντέρνα ενορχήστρωση.

Η Χριστίνα Σάλτη θα σας ενθουσιάσει με το πρώτο άκουσμα καθώς διαθέτει μια φωνή η χροιά της οποίας υπόσχεται να παντρέψει το μοντέρνο με το λαϊκό με τρόπο περίτεχνο.