Θυμήθηκε τα παλιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το τραγούδι υπονοούμενο για την Ελένη Τσολάκη

Ποιο ήταν το σχόλιό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θυμήθηκε τα παλιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το τραγούδι υπονοούμενο για την Ελένη Τσολάκη

Στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA μίλησε η Σοφία Δανέζη, η πρώην παίκτρια του Big Brother. Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Πριν ξεκινήσει να απαντάει στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ, ωστόσο, αφιέρωσε ένα τραγούδι στην παρουσιάστρια και το πάνελ που τους θύμισε πολλά.

Πρόκειται για το τραγούδι που έπαιζε κάθε φορά που η Ελένη Τσολάκη έλεγε τον καιρό όσο συνεργαζόταν με τον συγκεκριμένο σταθμό και την εκπομπή. Πρόσφατα, η ίδια, μάλιστα, μίλησε για την περίοδο που συνεργαζόταν με το ΣΚΑΪ και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις.

«Το λέω στις εμφανίσεις μου στην Βουλγαρία. Είναι μεγάλο σουξέ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για το κομμάτι και συμπλήρωσε για απαντώντας για το αν θα ήθελε να βρεθεί στην τηλεόραση: «4 μήνες το έζησα εσώκλειστη εκεί όλο το εργάκι. Δεν νομίζω, δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Η δουλειά μου είναι να τραγουδάω, να κάνω χαρούμενο τον κόσμο από κοντά».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είπε: «Στα επαγγελματικά μου είμαι πάρα πολύ καλά, στα προσωπικά μου είμαι ακόμα καλύτερα. Είμαι μόνη μου, όμορφη και ωραία», όμως εξήγησε πως είναι ανοιχτή στο φλερτ.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για την Ελένη Τσολάκη

Αφού, λοιπόν, όλοι σχολίασαν τις δηλώσεις της περί καριέρας και όλων όσων ανέφερε, η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το τραγούδι που έφερε στη μνήμη της τις στιγμές που ζούσε καθημερινά με την παλιά της συνεργάτιδα και σχολίασε: «Μας θυμίζει το Ελενάκι μας», ενώ σηκώθηκε όρθια και ζήτησε να "παίξει" για να χορέψει.