Είναι χρόνια εξαφανισμένη από την τηλεόραση - Τι κάνει και πού βρίσκεται σήμερα η Ορθούλα Παπαδάκου

Έχει αλλάξει πολύ η ζωή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η Ορθούλα Παπαδάκου είναι Ελληνοκαναδέζα πρώην καλαθοσφαιρίστρια γεννημένη στο Τορόντο του Καναδά. και αγωνιζόταν στη θέση σέντερ. Το 1988 σε ηλικία 17 ετών ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού, μαζί με τον αδερφό της Τζορτζ Παπαδάκο ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Ολοκλήρωσε τη θητεία στον Παναθηναϊκό το 1993. Αργότερα αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας με τον οποίο πανηγύρισε ως αρχηγός τέσσερις συνεχόμενες ανόδους από τη Γ’ ΕΣΚΑ στην Α2. Το 2005 αποσύρθηκε από τα γήπεδα με τη φανέλα του Παγχιακού. Στην καριέρα της αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών στον πρόσθιο χιαστό και υποβλήθηκε σε επώδυνες επεμβάσεις.

Χαμένη από τον τηλεοπτικό χώρο η Ορθούλα Παπαδάκου

Η Ορθούλα Παπαδάκου συμμετείχε ως παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση. Συμμετείχε επίσης σε τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως και στο Survivor (δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει για την παραγωγή στο περιοδικό YOU), ενώ δημιούργησε 3 εταιρίες.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τον χώρο της τηλεόρασης όμως το πρωί της Πέμπτης 1/12 η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ και μίλησε για την ζωή της σήμερα. Η Ορθούλα λοιπόν τόνισε πως η ζωή της έχει αλλάξει πάρα πολύ, πως έχει έναν τραβήξει έναν πολύ διαφορετικό δρόμο επαγγελματικά και πως πλέον ασχολείται με μια εταιρία για αυτό και χρειάζεται να κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για την συμμετοχή της στο Survivor, τονίζοντας πως τότε οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες από τώρα (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα ο κύκλος του All Star).