Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου - Αυτοί είναι οι ληστές

Εξελίξεις με την επιχειρηματία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Με διάφορες περιπέτειες ήρθε αντιμέτωπη η Δήμητρα Κατσαφάδου το διάστημα αυτό, καθώς επιτήδειοι έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος της στο Περιστέρι και της έκλεψαν κρέμες και καλλυντικά μεγάλης αξίας ενώ λίγες μέρες μετά σημειώθηκε και δεύτερη διάρρηξη.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στον χώρο σου και σου κλέψουν τις κρέμες σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Εγώ δεν σταματάω να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας (δείτε εδώ το βίντεο με τις ζημιές στο μαγαζί).

Εξελίξεις με την υπόθεση της κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό είχε βγει στην φορά πως συνελήφθη μια στενή συνεργάτιδά της καθώς φέρεται να οργάνωσε την κλοπή (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) όμως η Δήμητρα Κατσαφάδου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να διαψεύδει ότι έχει συλληφθεί συνεργάτης της εταιρείας της.

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες μας. Κυκλοφόρησε το πρωί στην τηλεόραση και σε κάποια sites η είδηση ότι συνελήφθη συνεργάτης της εταιρίας μας για την κλοπή που έγινε στο κατάστημα του Περιστερίου. Η είδηση είναι ψευδής. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη οποιουδήποτε συνεργάτη μας αλλά ούτε και των ενόχων για τη ληστεία στο μαγαζί μας. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται», είχε γράψει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει).

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 1/12, σύμφωνα με πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στο «Πρωινό Μας» οι δύο διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν και πρόκειται για δυο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι ωστόσο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.