Ναταλία Δραγούμη: Το εξοχικό της είναι σαν να βγήκε από ταινία - Η κομψότητα στο μεγαλείο της

Το μοντέρνο σαλόνι και ο τεράστιος κήπος

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / nataliadragoumi)
(instagram / nataliadragoumi)

Η Ναταλία Δραγούμη θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και παράλληλα πρέπει να πούμε ότι είναι κυρία με τα όλα της, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Εννοείται δεν θα μπορούσε το σπίτι μιας τόσο κομψής κυρίας να μην είναι το λιγότερο πανέμορφο.

Βέβαια, πρόσαφτα είδαμε την ηθοποιό να περπατά στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια, μαζί με την πανέμορφη και πανύψηλη κόρης, Κλειώ (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμη

Η ηθοποιός που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1991, μέσα από την κωμική σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία», όπου υποδύονταν την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου από τότε η πορεία της ήταν ανοδική και το κοινό την στήριζε σε κάθε της βήμα.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ναταλία Δραγούμη γνώρισε τον Έντι Ρόμπερτς και μαζί έκανα δύο παιδιά. Από την πρώτη γνωριμία ήξεραν και οι δυο πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον κι έτσι το 2000 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του.

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της διατηρούν ένα πανέμορφο εξοχικό κοντά στην Αθήνα, το οποίο φτιάχτηκε από τον ίδιο τον Έντι Ρόμπερτς και εκεί περνούν οικογενειακές στιγμές. Σε παλιότερη συνέτευξη της στο Happy Day για το κανάλι του Alpha είχε δείξει το εσωτερικό του εξοχικού της σπιτιού.

Το εξοχικό της Ν.Δραγούμη

Το εξοχικό της Ν. Δραγούμη

Το εξοχικό της Ν. Δραγούμη

Παρά τις δύο γέννες, λοιπόν, η ηθοποιός έχει καταφέρει να παραμείνει κορμάρα όλα τα χρόνια που την γνωρίζουμε και το αποδεικνύει συνεχώς, όμως την ομορφιά της και τα καλά της γονίδια φαίνεται πως έχει πάρει και η κόρη της.

Η Κλειώ ήρθε στη ζωή του ζευγαριού λίγο μετά τον γάμο τους, αφού ήταν ήδη έγκυος όταν πραγματοποιήθηκε το ευχάριστο γεγονός και πλέον είναι 19 χρονών. Δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο η εμφάνισή της και οι αναλογίες της θυμίζουν μοντέλο.

Έχει μακριά καστανά μαλλιά, όπως και μάτια, μεγάλα σαρκώδη χείλη και δυο πανύψηλα πόδια, σαν γαζέλα, αλλά λόκληρη η σιλουέτα της είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι αδύνατη και γραμμωμένη.

Ναταλία Δραγούμη παιδιά

Ναταλία Δραγούμη κόρη

Ναταλία Δραγούμη παιδί