«Σας φαίνομαι στεναχωρημένη;» - Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου με το τηλεφώνημα που δέχθηκε στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σας φαίνομαι στεναχωρημένη;» - Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου με το τηλεφώνημα που δέχθηκε στον αέρα του ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της και είναι σε σχέση με έναν νεαρό άντρα, τον Βαγγέλη Ροδόπουλο (δείτε εδώ ποιος είναι και τι δουλειά κάνει).

Το Youweekly.gr, μάλιστα, συνάντησε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz στο αεροδρόμιο, πριν φύγουν για τον παραμυθένιο αυτό προορισμό. Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο γίνεται τα προσχήματα για να μην δώσουν λαβές για σχόλια αλλά ο ερωτισμός ανάμεσά τους δεν κρυβόταν με τίποτα.

Τρεις μέρες και δυο μαγευτικές νύχτες στο Λονδίνο για τον Βαγγέλη Ροδόπουλο και την Κατερίνα Καινούργιου, που φαίνεται πως έπαθε κι έμαθε και γι' αυτό προσπαθεί να διαφυλάξει την συγκεκριμένη σχέση από τα media. Μετά τα όσα πέρασε στο παρελθόν θέλει να είναι πολύ προσεκτική και σίγουρη για το αν και πότε θα μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή.

Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου Ροδόπουλος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του συντρόφου της Δανάης Παππά, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη ανάμεσά τους. Ωστόσο, σαν σωστός κύριος, ο επιχειρηματίας ήταν πολύ προσεκτικός κι έκανε αργά βήματα για να την προσεγγίσει, καθώς ο χωρισμός της με τον Φίλιππο τότε ήταν πολύ φρέσκος.

Θλιμμένη η Κατερίνα Καινούργιου στην σημερινή (1/12) εκπομπή της

Παρόλα αυτά, στην σημερινή (1/12) εκπομπή της στην Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, όλοι άρχισαν να της λένε πως φαίνεται πως θλιμμένη, με πρώτο από όλους τον Νίκο Κοκλώνη, που πήρε και τηλέφωνο για να την ρωτήσει τι συμβαίνει, με εκείνη να απορεί για ποιο λόγο και τι τους έχει δώσει αυτή την εντύπωση.

«Σας φαίνομαι στεναχωρημένη σήμερα; Γιατί με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης τηλέφωνο, «αγάπη μου τι έχεις; Φαίνεσαι λίγο στεναχωρημένη» μου είπε. Όχι, του λέω» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του μαγκαζίνο. «Εμένα μου φαίνεσαι, συμφωνώ. Ξέρεις τι φαίνεσαι; Κατηφής και σύννους» αποκρίθηκε, ευθύς αμέσως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κ.Κ.: Ε; Ελληνικά;

A.M.: Κατηφής και σύννους

«Τέλεια! Πάμε σε διαφημίσεις και σε λίγα λεπτά ερχόμαστε», πρόσθεσε τότε η ίδια.