«Αύριο έχω...» - Η πρώτη αντίδραση της Ντόρας Κουτροκόη μετά την απομάκρυνσή της από το Σήμερα του ΣΚΑΙ

Τι απάντησε για τα δημοσιεύματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αύριο έχω...» - Η πρώτη αντίδραση της Ντόρας Κουτροκόη μετά την απομάκρυνσή της από το Σήμερα του ΣΚΑΙ

Είναι επιτυχημένη δημοσιογράφος και την γνωρίσαμε στο ενημερωτικό κομμάτι του Πρωινό ΑΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη ως συμπαρουσιάστρια και το ίδιο καλοκαίρι (2012) ανέλαβε το Καλοκαιρινό Πρωινό μαζί με το Νίκο Ρογκάκο.

Νωρίτερα είχε εργαστεί στην ΕΡΤ όπου και γνώρισε τον αγαπημένο της Μανώλη Λουπασάκη, εικονολήπτη της κρατικής τηλεόρασης και από το 2006 είναι μαζί. Την 1η Σεπτέμβρη του 2012, παντρεύτηκαν στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, στην Κρήτη, ενώ τον Ιούνιο του 2013, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είναι έγκυος.

Τέλος από το «Σήμερα» η Ντόρα Κουτροκόη

Ο λόγος φυσικά για την Ντόρα Κουτροκόη, η οποία όπως έγινε γνωστό σήμερα 1/12, φαίνεται πως αποχωρεί από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», μετά από τρεις μήνες παρουσίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η δημοσιογράφος δέχτηκε μερικές προτάσεις για το επαγγελματικό της μέλλον στον σταθμό που αφορούν μετακίνησή της στον ευρύτερο τομέα της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ και το ρεπορτάζ του Happy Day).

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA μάλιστα επικοινώνησε σήμερα με τη Ντόρα Κουτροκόη, η οποία αρκέστηκε να πει: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή».

Αύριο λοιπόν αναμένεται να την δούμε σίγουρα, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρα πως θα είναι η τελευταία της μέρα στην εν λόγω εκπομπή ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μία απόφαση που δεν λήφθηκε σε κακό κλίμα και ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων.