ΣΚΑΙ: Την κόβουν από την εκπομπή με συνοπτικές διαδικασίες - Αύριο η τελευταία της εμφάνιση

Το ανακοίνωση στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Την κόβουν από την εκπομπή με συνοπτικές διαδικασίες - Αύριο η τελευταία της εμφάνιση

Μπορεί από τον ΣΚΑΙ να επικρατεί σιγή ιχθύος, ωστόσο, την ανακοίνωση έκανε το Happy Day στον ALPHA σήμερα Πέμπτη 1/12 το πρωί, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να μεταφέρει την είδηση με σχετικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου, κόβει από την εκπομπή του πρόσωπο, που φέτος για πρώτη φορά είδαμε στην πρώτη γραμμή της παρουσίασης στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Τι συμβαίνει και ο ΣΚΑΙ πήρε αυτή την απόφαση

Ο λόγος για την Ντόρα Κουτροκόη (η οποία έχει αλλάξει πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς), που βρίσκεται στο πάνελ του Σήμερα, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Ο ΣΚΑΙ λοιπόν πήρε την απόφαση να την βγάλει από το πλατό, όχι λόγω της τηλεθέασης που παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά λόγω του ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν τρεις παρουσιαστές στον αέρα, καθώς έτσι ανοίγουν περισσότερα παράθυρα, ειδικά όταν έχουν και αρκετούς καλεσμένους στην εκπομπή.

Μάλιστα, αύριο 2/12 θα την δούμε για τελευταία φορά στο πλατό!

Ποια είναι η Ντόρα Κουτροκόη

Η Ντόρα Κουτροκόη είναι επιτυχημένη δημοσιογράφος, και την γνωρίσαμε στο ενημερωτικό κομμάτι του Πρωινό ΑΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη ως συμπαρουσιάστρια και το ίδιο καλοκαίρι (2012) ανέλαβε το Καλοκαιρινό Πρωινό μαζί με το Νίκο Ρογκάκο.

Νωρίτερα είχε εργαστεί στην ΕΡΤ όπου και γνώρισε τον αγαπημένο της Μανώλη Λουπασάκη, εικονολήπτη της κρατικής τηλεόρασης και από το 2006 είναι μαζί.

Την 1η Σεπτέμβρη του 2012, παντρεύτηκαν στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, στην Κρήτη, ενώ τον Ιούνιο του 2013, η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε πως είναι έγκυος.