Αλλάζει πάλι τηλεοπτική στέγη - Γνωστή δημοσιογράφος από το Open στον Αντ1 και από εκεί στο ΣΚΑΙ

Χωρίς ακόμη να είναι γνωστό τι θέση θα αναλάβει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αλλάζει πάλι τηλεοπτική στέγη - Γνωστή δημοσιογράφος από το Open στον Αντ1 και από εκεί στο ΣΚΑΙ

Συζητήθηκε αρκετά αυτή η μεταγραφή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, και για πολλούς ήταν ένας άσσος στο δυναμικό του Αντ1. Ο λόγος για την Ντόρα Κουτροκόη, που το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να άφησε το Open και πέρασε αυτή τη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο όπως φαίνεται η συνεργασία αυτή δεν πήγε τόσο καλά και η δημοσιογράφος είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με άλλο κανάλι...

Στον ΣΚΑΙ η Ντόρα Κουτροκόη;

Η δημοσιογράφος οδεύει την επόμενη σεζόν προς τον ΣΚΑΪ (από όπου τελειώνει και το Love it) με απροσδιόριστο ακόμα ρόλο, και σύμφωνα με το "MEGA Καλημέρα", το ένα σενάριο θέλει τη Ντόρα Κουτροκόη να αξιοποιείται και πάλι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αφού υπάρχει κενό μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη για να πολιτευτεί.

Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται η δημοσιογράφος να αξιοποιηθεί και ως παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου στο καθημερινό "ΣΗΜΕΡΑ" μιας και η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγει ώστε να γίνει παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη.

Λίγα λόγια για την Ντόρα Κουτροκόη

Η Ντόρα Κουτροκόη είναι μία από τις λαμπερές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που φέτος απολαύσαμε μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρωινή Τύποι” που παρουσίαζε με τον Αντώνη Φουρλή τα Σαββατοκύριακα στις 10.00.

Είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Λατρεύει από μικρή την κολύμβηση και έχει ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό ενώ έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία. Η πρώτη της εμπειρία ήταν στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Από το 2005 έως το 2010 εργαζόταν στην ΕΡΤ. Από το 2010 έως το 2013 ήταν στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη.

Μεταξύ άλλων έχει κάνει έναν γάμο, έχει έναν γιο αλλά και ένα διαζύγιο. Παράλληλα η δημοσιογράφος με το εντυπωσιακό βιογραφικό έχει μιλήσει δημοσίως και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.