Απέφυγε να πει πολλά - Η αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks

Δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΙ;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απέφυγε να πει πολλά - Η αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks

«Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας. Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε! Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι», ήταν η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την επιστροφή του My Style Rocks.

Οι ετοιμασίες κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και στο τιμόνι της παρουσίασης. Τα 2 όμως άτομα που είναι σχεδόν σίγουρο πως έχουν κλειδώσει για τον νέο αυτόν κύκλο είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κριτική του My Style Rocks (δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα ακούγονται για τον ρόλο του κριτή).

Όσον αφορά την παρουσίαση, το επικρατέστερο όνομα είναι αυτό της Κατερίνας Καραβάτου, την οποία για πρώτη φορά θα δούμε σε τέτοιο ρόλο. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι, ωστόσο είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή (διαβάστε εδώ αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ).

Η αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη με τον νέο κύκλο του My Style Rocks

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 1/12, η Κατερίνα Στικούδη, που έχει παρουσιάσει το εν λόγω πρότζεκτ για 2 σεζόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο νέο κύκλο.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ακόμα κι αν ήθελε να το ξανά παρουσιάσει δε θα μπορούσε μιας και έχει το θέατρο, ωστόσο ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στην Κατερίνα Καραβάτου όσο και στον Στέλιο Κουδουνάρη.