Αλλάζουν όλα στο «My Style Rocks» - Οι 3 άνδρες που συζητάνε για την κριτική επιτροπή

Ποια ονόματα είναι ψηλά στη λίστα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αλλάζουν όλα στο «My Style Rocks» - Οι 3 άνδρες που συζητάνε για την κριτική επιτροπή

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είδαμε σήμερα το πρωί 10/6 αναλυτικό ρεπορτάζ γύρω από τις συζητήσεις που υπάρχουν για την κριτική επιτροπή του αγαπημένου παιχνιδιού «My style rocks». Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας έδωσε ότι πληροφορία γνωρίζει γύρω από τα ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα του Ατζούν για να αναλάβουν αυτό το ρόλο.

Tις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί μάλιστα στο επίκεντρο της κουβέντας το όνομα της fashion expert Ραμόνας Βλαντή σχετικά με την παρουσιάση, ωστόσο η απάντηση που έδωσε η ίδια στους δημοσιογράφους ήταν μάλλον...αφοπλιστική(δείτε εδώ τι απάντησε για το ΣΚΑΙ).

Ποια ονόματα επικρατούν για κριτική επιτροπή στο My Style rocks

Προς το παρόν πέρα από την Έλενα Χριστοπούλου που θα δούμε σίγουρα και τη νέα σεζόν, έντονα έχει ακουστεί και το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία διατηρεί και εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με την πρώτη, ενώ έχουν ξανασυνεργαστεί και στο παρελθόν.

Επιπλέον ακούγεται το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την οποία η Acun Media θελει οπωσδήποτε να εντάξει στο δυναμικό της, αν και σύμφωνα με το δημοσιογράφο ενδέχεται να της κάνουν πρόταση και για το backstage του survivor all star, το οποίο της ταιριάζει πολύ.

Επιπλέον έχει ακουστεί ακόμα το όνομα του Άγγελου Μπράτη, του Στέλιου Κουδουνάρη, που μάλιστα πρόσφατα ανέβασαν φωτογραφία με την Έλενα Χριστοπούλου στο instagram, αλλά και του σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του survivor Περικλή Κονδυλάτου. Μάλιστα ο τελευταίος πρόσφατα είχε πει σε συνέντευξη ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις και συζητάει διάφορα.

«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες;» - Η αφοπλιστική δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα δίδυμο που έχει απασχολήσει αρκετά το ενδιαφέρον σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, και γενικότερα το τηλεοπτικό τους μέλλον αυτή τη σεζόν. Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day η διάσημη μάνατζερ είχε απαντήσει για τα δημοσιεύματα που τις θέλουν μαζί στο My Style Rocks, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Μέχρι τότε το φαβορί ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εμμέσως πλην σαφώς είχε παραδεχτεί ότι θα παρουσιάζει το παιχνίδι μόδας. Ξαφνικά όμως προέκυψε το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που σύμφωνα με πληροφορίες που ακούγονται, πιθανό είναι να τη δούμε στην κριτική επιτροπή μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου παρά στην παρουσίαση.

«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες; Δεν ισχύει, άλλο τι συζητάμε στα γραφεία άλλο τι θα γίνει, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας και το δικό μου. Υπάρχουν πιο έμπειρες από μένα στην παρουσίαση. Εγώ να τρουπώσω σε μια παρέα θέλω και να περνάω καλά» είπε απαντώντας στα σενάρια.