«Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου! Ντεπόταν για μένα» - "Λύγισε" στον αέρα του ALPHA η Ρούλα Βροχοπούλου

Η εξομολόγηση για το παιδί της και τον Φραν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου! Ντεπόταν για μένα» -

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 1/12 η Ρούλα Βροχοπούλου, μετά από αρκετά απουσία από τον τηλεοπτικό χώρο.

Η πρώην παίκτρια του Wall λοιπόν αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει αναφερθεί σε εκείνον, τονίζοντας πως ήταν πολύ μεγάλο λάθος που τον παντρεύτηκε και πως υπήρξε κακή μητέρα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

«Όταν έλεγαν ότι σιτίζομαι από τα σκουπίδια, εγώ μάζευα γατάκια. Σκουπίδι δεν είμαι εγώ; Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν. Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου», είχε πει χαρακτηριστικά η Ρούλα Βροχοπούλου πριν λίγο καιρό.

Μετανιωμένη για τις επιλογές της η Ρούλα Βροχοπούλου

Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε σήμερα στον γιο της και την κρίση που πέρασε η σχέση τους λόγω των προσωπικών της επιλογών.

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ.

Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε. Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε «θα σε κάνω βασίλισσα» αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου», δήλωσε η Ρούλα Βροχοπούλου (δείτε εδώ μάλιστα πως είναι σήμερα ο Φραν).