Μελαχρινή, γαλανομάτα και μητέρα 2 παιδιών - Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δείτε τα γλυκύτατα ανιψάκια του δημιουργού του Maestro

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης, από όπου ο κατάγεται ο πατέρας του Μανώλης, ενώ η μητέρα του Villy Malami είναι ελληνικής καταγωγής από τη Νότια Αφρική. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν τεσσάρων ετών και μεγάλωσε στην Αθήνα με τα δυο του αδέρφια (ενώ έχει ακόμη δυο αδέρφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του).

Το έτος 1991-1993 στην εφηβεία του πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές σε σειρές, ενώ 1993-1999 συνέχισε τις συμμετοχές του στις σειρές. 1999-2010 ξεκίνησε την συγγραφή σειρών και την σκηνοθεσία, ενώ από το 2011 ασχολείται με τον κινηματογράφο και την διεθνή καριέρα.

Ειδικά η σειρά του MEGA, Maestro, βλέπει τρομερή επιτυχία (δείτε το σημερινό επεισόδιο) και προβάλλεται και στο Netflix σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στήριγμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτης η οικογένεια του

Στο πλευρό του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει συνεχώς τα αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένεια του. Η αδερφή του μάλιστα, έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια και έχει χαρίσει στον ηθοποιό και σκηνοθέτη, δυο πανέμορφα ανιψάκια.

Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο "King College" και Χρηματοοικονομικά στο "Imperial". Προτεραιότητα της όμως είναι η τα παιδιά της και ο σύζυγός της.

«Δεν θα κρύψω ότι είναι ο αδερφός μου, αλίμονο, δεν έχω κόμπλεξ, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το όνομα του Χριστόφορου για να καταφέρω κάτι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ειπωθεί ή ίσως υπονοηθεί πως με βοηθάει. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σκληρά δουλεύω», είχε πει η Νάρα για τον αδερφό της.