«Τα τελευταία 3 χρόνια...» - Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά τα δημοσιεύματα για γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη

Θα κάνουν τελικά το επόμενο βήμα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα τελευταία 3 χρόνια...» - Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά τα δημοσιεύματα για γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Πέμπτης 1/12 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή από ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Η ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι παίκτες έχουν "κλείσει") και στο ενδεχόμενο να συμμετέχει, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα γάμου με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Συγκεκριμένα, έχει ακουστεί πως ο Κώστας Πηλαδάκης είχε αγοράσει το δαχτυλίδι από το 2020, όταν ακόμη η Ναυσικά ήταν μέσα στο Survivor.

«Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Έχω μάθει πως τέτοια εποχή του χρόνου, θα τη δούμε μάλλον παντρεμένη. Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς ζει μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα. Και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι όταν η Ναυσικά ήταν στο Survivor. Οπότε νομίζω πως μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές».

Πάει για γάμο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου;

Η ίδια λοιπόν ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν πρόκειται να την δούμε ξανά στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ και πως είναι κάθετη με αυτό.

Έπειτα, ο δημοσιογράφος ρώτησε την Ναυσικά: «Το 2023 θα είναι καλή χρονιά για σένα; Για τα προσωπικά σου;» με εκείνη να απαντά: «Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική χρονιά για τα επαγγελματικά. Προσωπικά είναι όλες τις τελευταίες χρονιές, δε έχω παράπονο. Σας έχω πει την άποψή μου για κάποια θέματα. Ακόμα κι αν γίνει ένας γάμος, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου.

Έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαι καλά μαζί του, τον έχω και με έχει επιλέξει κι αυτό δεν αλλάζει… Εκτός κι αν γίνει κάτι άλλο και προκύψει κάνας χωρισμός… Φτου, φτου, φτου».