Γενέθλια για την Ζέτα Θεοδωροπούλου - Οι καλεσμένοι και η πενταόροφη τούρτα της

Έκλεισε τα 36 και τα γιόρτασε παρέα με φίλους

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ)
(NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ)

Πριν από μερικές μέρες είχε γενέθλια η Ζέτα Θεοδωροπούλου και τα γιόρτασε μαζί με τους δικούς της ανθρώπους, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Όλες οι λεπτομέρειες από τα γενέθλια της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Αρκετό καιρό μετά την υπέρλαμπρη εμφάνιση της στα μπουζούκια (δείτε εδώ τι φορούσε) επισκέφθηκε το YTON he music Show για να γιορτάσει μαζί με τους δικούς τις ανθρώπους αυτή την ξεχωριστή μέρα των γενεθλίων της. Το παρών στο πάρτι έδωσαν οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι και η εορτάζουσα έπλεε σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Από αυτή την ξεχωριστή μέρα δεν έλειπε φυσικά, ο αγαπημένος της σύζυγος, Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Υπέρλαμπρη με ένα στενό, μπέζ φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της με μια ψηλή αυστηρή πλεξούδα. Μπορεί πέρισυ να είχε με τέσσερις ορόφους τούρτα, φέτος όμως το απογείωσε και έφτασε τους 5 ορόφους και στο τελευταίο "πάτωμα" υπήρχε ένα λιχνάρι εμνευσμένο από τον "Αλαντίν".

Τριγύρω ο χώρος είχε στολιστεί με χρυσά, ασημένια, και λευκά μπαλόνια.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έσβησε τα κεριά της τούρτας της εν μέσω πολύχρωμων κομφετί, ενώ ο σύζυγός της χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο για να τη γιορτάσει.

Γενέθλια για την Ζέτα Θεοδωροπούλου
(NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ)
Γενέθλια για την Ζέτα Θεοδωροπούλου
(NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ)

Οι καλεσμένοι των γενεθλίων

Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πάρτυ γενεθλίων της Ζέτα Θεοδωροπούλου, όπως η Φελίσια Λαπάτη, η Στέλλα Γιάμπουρα, ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ζιάμπαρης, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και πολλοί ακόμη.

Φίλοι στα γενέθλια της Ζέτας Θεοδωροπούλου
( NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το ζευγάρι ζεί μόνιμα στην Ιταλία, διότι ο Παναγιώτης παίζει σε ποδοσφαιρική ομάδα εκεί.