Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Κρομμύδα - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Η ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook / Kostas Krommydas. Author and Actor
Facebook / Kostas Krommydas. Author and Actor

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα μιας και έχει έρθει αντιμέτωπος με πολλές ατυχίες και προβλήματα και όπως φαίνεται δεν έχουν δυστυχώς τελειωμό.

Συγκεκριμένα, όσο εκείνος βρισκόταν στη Νάουσα για εκδήλωση που αφορούσε το βιβλίο του «Ακάκιε», είχε ένα στραβοπάτημα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Τελικά, ο γνωστός συγγραφέας είχε χτυπήσει στο κεφάλι και χρειάστηκε να γίνουν 3 ράμματα. Ωστόσο, παρά το συμβάν η εκδήλωση έγινε κανονικά.

Η μια ατυχία μετά την άλλη για τον Κώστα Κρομμύδα

«Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά… αλλά όχι. Προτίμησα να τα βάλω με την άσφαλτο στο πιο αστείο πέσιμο όλων των εποχών. Όλα καλά με δύο ράμματα! Σε λίγο θα βρίσκομαι κανονικά στην εκδήλωση μας στη Νάουσα! Ευχαριστώ την γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου Νάουσας για την άμεση και γρήγορη περίθαλψη…

Επίσης ευχαριστώ την φίλη δερματολόγο Γιώτα Ρήγα, η οποία περιποιήθηκε το τραύμα τις πρώτες στιγμές. (Ηθικό δίδαγμα ημέρας. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει)», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο προφίλ του με τους επιδέσμους στο πρόσωπό του (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Ωστόσο η ατυχία του συνεχίστηκε αφού ο Κώστας Κρομμύδας κόλλησε κορωνοϊό!

«Τα μηνύματα σας είναι πολλά και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. ???? Τρίτη μέρα σήμερα και οφείλω να ομολογήσω ότι το περνάω βαριά. Ευτυχώς έπεσε ο πυρετός και είμαι κάπως καλύτερα από το πρωί. Μέσα σε λίγες μέρες έζησα δυο περιστατικά (τραυματισμός-Covid ) τα οποία με διέλυσαν. Αλλά δεν το βάζω κάτω. Έχω άλλωστε να ολοκληρώσω και ένα βιβλίο… Πολύτιμο πράγμα η υγεία! Να προσέχετε τους εαυτούς σας. (Παρακαλώ οι ξεματιάστρες της ομάδας να πιάσουν δουλειά)», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

Η μια ατυχία μετά την άλλη για τον Κώστα Κρομμύδα
Facebook / Kostas Krommydas. Author and Actor