Είναι μαζί και το κρύβουν - «Σάλος» με την επανασύνδεση του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού

Πανικός στην showbiz

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι μαζί και το κρύβουν - «Σάλος» με την επανασύνδεση του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και κάπως έτσι, το εορταστικό κλίμα έχει αρχίσει να φέρνει τους ανθρώπους λίγο πιο κοντά. Δεν άργησε λοιπόν να έρθει και μία επανασύνδεση στον χώρο της showbiz, την οποία περίμενε πώς και πώς το κοινό.

Εκείνος κούκλος, εκείνη κούκλα. Το εν λόγω ζευγάρι διατηρούσε σχέση πριν από περίπου μία δεκαετία, ωστόσο τότε τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί τόσο καλά για τους ίδιους. Ο χωρισμός τους ήρθε δυσαρεστώντας χιλιάδες θαυμαστές τους. Και οι δύο προχώρησαν σε άλλες σχέσεις, ερωτεύτηκαν ξαναχώρισαν και τώρα όλα δείχνουν πως είναι ξανά μαζί.

Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της showbiz

O λόγος για έναν από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, τον Χάρι Στάιλς, και την πανέμορφη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο φαίνεται πως έχουν αναπτύξει και πάλι την φλόγα που υπήρχε κάποτε ανάμεσά τους, μιας και εδώ και μερικές μέρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει την Κένταλ να χορεύει με την ψυχή της σε μία συναυλία του, κάτι που έχει να κάνει από τότε που τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«O Χάρι κι η Κένταλ έμειναν σε επαφή από το 2010, ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε. Τώρα που είναι και οι δύο χωρισμένοι, έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Η Κένταλ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούν το επίπεδο της φήμης του Χάρι και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει στη Sun άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Μάλιστα, η επανασύνδεση αυτή βρήκε το ζευγάρι σε μία πολύ ευάλωτη περίοδο, μιας και από τη μία, ο Χάρι Στάιλς χώρισε με την Ολίβια Γουάιλντ, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Κένταλ Τζένερ η οποία αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον άσσο του ΝΒΑ, Ντέβιν Μπούκερ (δείτε εδώ για ποιο λόγο).