Τίμησε την Ελλάδα η Μέγκαν Μαρκλ - Απήγγειλε Ντίνο Χριστιανόπουλο

Το όλο νόημα δίστιχο που μετέφερε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τίμησε την Ελλάδα η Μέγκαν Μαρκλ - Απήγγειλε Ντίνο Χριστιανόπουλο

Έχοντας φύγει εδώ και περίπου 3 χρόνια από τις «φτερούγες» του παλατιού, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι έχουν ξεκινήσει μία νέα ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια, βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, ειδικά μετά από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Σκέφτηκα την πρώτη επίσημη συνάντηση που είχα μαζί της, πόσο ξεχωριστά ένιωθα. Νιώθω τυχερή. Και συνεχίζω να είμαι περήφανη που είχα μια τόσο καλή σχέση με την μητριάρχη της οικογένειας.

Στις μεγάλες στιγμές της ζωής, έχεις πολλές προοπτικές. Σε κάνουν να αναρωτιέσαι πού θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου. Αυτή τη στιγμή, νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμένοι για όλα τα πράγματα τα οποία χτίζουμε. Είμαστε επίσης επικεντρωμένοι στο ίδρυμά μας», είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ, λίγο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μέγκαν Μαρκλ

Η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην δουλειά και έτσι τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μία σειρά από podcasts, τα οποία μάλιστα πάνε πολύ καλά. Μάλιστα, το κοινό της ζήτησε να τα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν.

Το τελευταίο podcast που πραγματοποίησε ωστόσο η ηθοποιός είχε μία ιδιαιτερότητα, μιας και όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία αναφορά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, απήγγειλε ένα δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου, γεμάτο νόημα για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της από τη μέρα που παντρεύτηκε τον Χάρι: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος», αναφέρει το δίστιχο.