Ήταν μαζί τρία χρόνια - Αυτές είναι οι σχέσεις που έχουν σήμερα ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλη η αλήθεια βγήκε στο φως

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12) ο Ρένος Ρώτας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην 3χρονη σχέση που είχε με την πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου (δείτε εδώ με ποια ηθοποιό ακούγεται έντονα πως είναι σήμερα σε σχέση ο ηθοποιός).

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, εξακολουθούν να διατηρούν μέχρι και σήμερα, εξαιρετικές σχέσεις.

Μάλιστα, ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε πως πέρα από την Κλέλια, έχει κρατήσει επαφές και με την οικογένειά της μιας και πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους.

Άνοιξε τα χαρτιά του για την Κλέλια Ανδριολάτου ο Ρένος Ρώτας

«Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής.

Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ.

Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει θέμα στην επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πράγματα που δε θα ασχοληθώ με το αν στενοχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει. Εγώ είμαι έτσι. Εμένα δε θα με πείραζε. Έχω μάθει να θωρακίζομαι όταν καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάτι αθώο και ειλικρινές» ανέφερε ο Ρένος Ρώτας.