«Δεν είχα σκεφτεί να...» - Η αλήθεια για τις σχέσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Κλέλια Ανδριολάτου πίσω από τις κάμερες

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του Maestro

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν είχα σκεφτεί να...» - Η αλήθεια για τις σχέσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Κλέλια Ανδριολάτου πίσω από τις κάμερες

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη καθώς και στο αποτέλεσμα που βλέπει από τη σειρά.

Η νεαρή ηθοποιός

«Είχα δει τα επεισόδια του «Maestro» πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο.

Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η φαντασία της Κλέλιας στο οικογενειακό τραπέζι. Είχαμε περάσει φανταστικά, γιατί δεν υπήρχε ήχος στο σετ. Είμαι ένας άνθρωπος που βουτάω στο συναίσθημα. Όταν κάτι είναι υγιές δεν με αφορά η ηλικία, αλλά το μέγεθος της καρδιάς κάποιου (δείτε εδώ πώς απάντησε για τις τρυφερές σκηνές που έχουν με τον Παπακαλιάτη).

Τα μαθήματα πιάνου ήθελαν τρομερή μελέτη λόγω χρόνου και η βέσπα με φόβιζε πολύ, αλλά και τα δυο λειτούργησαν προσθετικά στο να αποδώσω καλύτερα τον ρόλο. Για τη σκηνή που παίζαμε πιάνο με τον Χριστόφορο είχαμε βάλει αυτοκόλλητα στα πλήκτρα για να παίξουμε. Έχω τόση εμπιστοσύνη στον Χριστόφορο γιατί ξέρει τι θέλει και πως θα το αποδώσει. Είναι γνώστης, δεν μας δυσκόλεψε καμία σκηνή. Δεν είχα σκεφτεί να παίζω σε σειρά του Παπακαλιάτη, αλλά το ήθελα πολύ. Ήταν πολύ ωραία η συγκυρία, γιατί μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή», είπε αρχικά.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πίσω από το Maestro

Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να γράφω, έχω ημερολόγια και γράφω όταν πραγματικά το έχω ανάγκη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν χορτασμένα από αγάπη. Το μονό που ίσως μου έλειψε ήταν λίγες περισσότερες στιγμές ανεμελιάς, γιατί δούλευα από μικρή. Δούλευα ως μοντέλο και κάθε εβδομάδα έπρεπε να ταξιδεύω, αυτό σε συνδυασμό με το σχολείο ήταν δύσκολο.

Οι γονείς μου είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ έχω φίλους και συγγενείς. Δεν αισθάνομαι μόνη μου στην Αθήνα, αλλά γενικά μου αρέσει η μοναχικότητα. Στην Αθήνα ζω 8 χρόνια τώρα. Προσαρμόζομαι εύκολα σαν άνθρωπος και δεν τρομάζω για πράγματα που περνούν από το χέρι μου», είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ανδριολάτου.