«Αντίο...» - Βαρύ πένθος για τον Φίλιππο Καμπούρη

Πολύ δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Facebook - Φίλιππος Καμπούρης
Facebook - Φίλιππος Καμπούρης

Μόλις λίγους μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, ο Φίλιππος Καμπούρης αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει ένα ακόμα πρόσωπο από την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, από τη ζωή έφυγε και ο πατέρας του, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Φίλιππος Καμπούρης έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, καθώς το 2020, είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου είχε διαγνωσθεί με εγκεφαλικό.

«Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό πιστεύω ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα» είχε περιγράψει τότε και πρόσθεσε: «Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι.

Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες εξετάσεις για να βρούμε για ποιο λόγο το έπαθα. Αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι είχα άγιο και γλίτωσα τα χειρότερα. Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσει και η αριστερή πλευρά που δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά, ευτυχώς έχει αποκατασταθεί. Ίσως η έντονη δραστηριότητα στη ζωή, ίσως τα παραπάνω κιλά βοήθησαν στο να γίνει το κακό. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην αγάπη του κόσμου. Δέχθηκα χιλιάδες μηνύματα που με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο. Πραγματικά, ήταν ένας ζωντανός εφιάλτης».

Το αντίο του Φίλιππου Καμπούρη στον πατέρα του

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Φίλιππος Καμπούρης θέλησε να πει το δικό του αντίο στον πατέρα του, ενώ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το πού και πότε αναμένεται να γίνει η κηδεία του.

Τα σχόλια γέμισαν με συλλυπητήρια για τον πατέρα του αγαπημένου δημοσιογράφου, ενώ ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια περεταίρω δήλωση.

Φίλιππος Καμπούρης πένθος

Φίλιππος Καμπούρης θάνατος πατέρα