Μίνιμαλ και διακριτικό - Το δέντρο που στόλισαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν γίνουν γονείς

Η πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Μαίρη Συνατσάκη
Instagram - Μαίρη Συνατσάκη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μιας και περιμένουν όπου να ναι το πρώτο τους παιδάκι. Οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους και δε διστάζουν να το δείξουν.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη όταν ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν).

Ευτυχισμένη πριν τις γιορτές η Μαίρη Συνατσάκη

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε φέτος να μην κάνει υπερβολές με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έτσι επέλεξε κάτι πολύ λιτό, μιας και όπως έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη όλο το φως θα το φέρει το παιδί τους.

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

Ίαν Στρατής Μαίρη Συνατσάκη δέντρο