«Ήθελα να την πάρω τηλέφωνο...» - Συγκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια της μητέρας του

Η ιστορία που έφερε δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήθελα να την πάρω τηλέφωνο...» - Συγκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια της μητέρας του

Σε μία πολύ συγκινητική προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12) στο Καλό Μεσημεράκι, εκεί όπου μίλησε για την τραγική απώλεια της μητέρας του και εξήγησε πόσο πολύ θα ήθελε να την έχει ακόμα εδώ.

Μπορεί τον καιρό αυτό να είναι ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από το συμβόλαιό του, ωστόσο ο ηθοποιός συνεχίζει δυναμικά το θέατρο.

«Είδα ένα ύπουλο χαμόγελο. Επίσης μη λέτε ότι είναι αποκλειστικά. Κι άλλα αποκλειστικά λένε που δεν… Εμείς ό,τι λέμε ισχύει, ο Λιάγκας 2-3 που έχω ακούσει, δεν ισχύουν. Παιδιά, πρέπει να ξεκουραζόμαστε, όλοι. Κι εμείς να ξεκουραστούμε. Ας φύγουν οι δεινόσαυροι να έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Μην το λες με χαρά, είναι Νοέμβριος μπορεί μέχρι τον Ιούνιο να μας έχουν όλους για ξεκούραση», είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Ράγισε» καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια της μητέρας του

«Είναι λίγο συναισθηματικό το δικό μου. Όταν έκανα το ραντεβού με τον Πέτρο Ζούλια, του είπα ότι δεν το πιστεύω ότι μου τον προτείνει αυτόν τον ρόλο. Μου είπε ότι μπορώ να το κάνω. Όταν φύγαμε από το καφέ, ήθελα να κάνω ένα τηλεφώνημα, να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μου. Να της πω, “Μαμά, είμαι στο Παλλάς”. Δεν τα κατάφερα. Μπορούσε λίγο να περιμένει, δεν ήταν δα και τόσα πολλά τα χρόνια για να φύγει» είπε χαρακτηριστικά παρουσιαστής.