«Η Δαλάκα είναι...» - Ο Ηλίας Γκότσης "σπάει" πρώτη φορά τη σιωπή του για το Survivor All Star

Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Δαλάκα είναι...» - Ο Ηλίας Γκότσης

Ο νέος κύκλος του Survivor που μάλιστα θα είναι και All Star, βρίσκεται προ των πυλών και έτσι οι συζητήσεις σχετικά με το ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει φωτιά (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο).

Πρώτη προτεραιότητα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί είναι σε κάθε περίπτωση οι νικητές των προηγούμενων Survivor. Έτσι ο Ηλίας Γκότσης βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων του Τούρκου παραγωγού. Άλλωστε πέρα από ισχυρή προσωπικότητα ήταν και εξαιρετικός αγωνιστικά, γεγονός που επιζητά φέτος η παραγωγή από τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ριάλιτι.

Το σχόλιο για τη Δαλάκα και οι σκέψεις του Γκότση για το Survivor All Star

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ταξιδέψει για χάρη του Survivor All Star και τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα πει το ναι ή αν θα προτιμήσει να παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Είναι μία μεγάλη απόφαση που πρέπει να σκεφτούμε καλά όσοι είναι να πάνε. Είμαι από αυτούς που το σκέφτονται. Συζητήσαμε. Με βάζει σε σκέψεις το τι αφήνεις πίσω. Τα επαγγελματικά μου πάνε πολύ καλά και το να τα αφήσω πίσω είναι ένα μεγάλο άγχος. Το ναι ή το όχι θα το πω όταν γίνει η επίσημη πρόταση. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι άλλοι. Εγώ μιλάω μόνο με ένα δύο παιδιά που έκανα παρέα από το Survivor. H Δαλάκα είναι πολύ καλή παίκτρια, γιατί να μην πάει